lauri.hautamaki

Mitä on rasismi?

Rasismilla ratsastetaan, se on selvää. Rasistiksi leimataan toisin ajattelijoita. Kukapa kunnon ihminen ei vastustaisi rasismia, varmasti jokainen - se vain määritellään eri tavoin mitä rasismi oikeastaan on.

Onko rasismia jos vastustaa haittamaahanmuuttoa? Onko rasismia jos haluaa säilyttää suomalaista kulttuuria? Onko rasismia jos ei halua tässä tilanteessa lisää ihmisiä suomeen, maassa on jo puoli miljoonaa työtöntä omastakin takaa - emme tarvitse lisää. Kieli- ja ammattitaidottomat sosiaaliturvan etsijät eivät mitään olematonta työvoimapulaa paikkaa.

Jos ulkomaalaisjoukkio kiertää helsingin kaduilla ryöstäen ihmisiä (suomalaisia), se ei ole rasismia, mutta jos kirjoittaa että "ulkomaalaisjoukkio ryösti ihmisiä", se tuomitaan rasismiksi. Rasismia ei siis ole tekeminen, vaan teoista sanominen? Jotain kummallista tässä on.

Rasistiksi leimautumisen pelossa ei edes poliisi anna tuntomerkkejä etsimistään ulkomaalaisista, etsitään vain "tuntematonta henkilöä (miestä tai naista) joka oli pukeutunut ilmeisesti vaatteisiin". 

Koko sana "rasisimi" on kärsinyt inflaation, eikä sillä ole oikeastaan mitään sisältöä. Vihreiden mielestä rasisti on sellainen ihminen joka ei ole vihreiden kannattaja. Vihreille rasismia on varmasti homovastaisuus, tai on oikeastaan väärin puhua "vastaisuudesta", rasistiksi leimautumiseen riittää ettei esim kannata homoavioliittoja. 

Rasisti on myös ihminen, joka ei toivo shariaa kannattavia valtuutettuja suomalaisiin kuntiin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit ()

Reino Kokkonen

Tällä hetkellä tuota "rasismi" sanana ymmärretään väärin.
Ennen kun romaania sanottiin mustalaiseksi ja afrikkalaista neekeriksi alkoi tuon sanan : rasismi käyttö yleistyä. Sana merkitsi syrjimistä ko kansalaisia kohtaan.
Nyt sana rasismi käsittää kaikkea arvostelua mikä liittyy johonkin kansanryhmään tai tekoihin, toimintaan ja sehän tässä nyt mättääkin.
Kyllä pitää voida arvostella kuuluvasti silloin kun joku ryhmä yrittää "talloa" omilla mielipiteillä tai teoillaan toisia. Sana rasismi pitää muuttaa sanaksi"arvostelu".
Rasismia on jos ei mahduta samaan kulkuneuvoon, kahvilaan,
Ravintolaan, asumaan samassa talossa ja samassa maassa jos
Kaikki ovat käytökseltään ja tavoiltaan kunnollisia ja lakeja noudattavia kansalaisia, eikä yritetä ryhmänä pakoittaa muitakin samaan muottiin. On oltava demokratiassa mielipidevapaus.

Karri Aronen

Totuus on sodan ensimmäinen uhri. Mitäpä muuta tämä nyt on kuin sotaa.

Toimituksen poiminnat